Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-30@18:46:00 GMT

انتشار یک بازی ایرانی در بازار بین‌المللی

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۱۶۵۵۸

انتشار یک بازی ایرانی در بازار بین‌المللی

به گزارش جام نیوز، فرزام ملک‌آرا -مدیرعامل شرکت توسعه‌گر شبیه‌ساز- به‌عنوان یکی از شرکت‌های بازی‌سازی ایرانی که با حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به نمایشگاه گیمزکام آلمان رفته است از انجام توافقات نهایی برای انتشار بازی «مزرعه شمالی» در بازارهای بین المللی خبر داد و گفت: دو توافق انجام‌شده ثمره‌ی حضور در نمایشگاه گیم کانکشن فرانسه سال گذشته و تی‌جی‌سی امسال بود که پس از پیگیری‌هایی که در یک سال گذشته انجام دادیم، در گیمزکام امسال این توافقات را نهایی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بازی «مزرعه شمالی» یک بازی مزرعه‌داری برای پلتفرم موبایل است که تاکید ویژه‌ای در مزرعه‌داری ایرانی دارد و همین مسئله وجه تمایز این بازی با نمونه‌های مشابه است. برای مثال مخاطب در این بازی با محصولات غذایی ایرانی همچون کشک بادمجان یا سیرترشی سر و کار دارند.

مدیرعامل شرکت توسعه‌گر شبیه‌ساز با تشریح توافقات انجام‌شده گفت: یکی از توافقاتی که ثمره‌ی نمایشگاه تی‌جی‌سی بود انتشار بازی برای ایرانی‌های خارج از کشور است و توافق دیگر ثمره‌ نمایشگاه گیم کانکشن بوده و براساس آن بازی را برای بازار روسیه منتشر خواهیم کرد. همچنین پیروی جلساتی که در تی‌جی‌سی داشتیم، جلسه‌ی دیگری نیز به زودی در گیمزکام خواهم داشت و اگر به توافق برسیم، انتشار بازی در بازار ترکیه نیز قطعی خواهد شد.

ملک‌آرا با بیان اینکه نمایشگاهی مانند تی‌جی‌سی اهمیت بسیار زیادی برای بازی‌سازی کشورمان دارد گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید تمرکز خود را روی برگزاری منظم و سالانه‌ی این رویداد بگذارد. چنین رویدادی بهترین اتفاقی بود که می‌توانست برای بازی‌سازان ایرانی بیفتد و مطمئنا با حضور ناشران بیشتر در سال‌های آتی می‌توانیم شاهد اتفاقات بهتری برای بازی‌سازان کشورمان باشیم.

نهمین دوره از نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای گیمزکام در تاریخ ۲۲ الی ۲۶ اوت سال ۲۰۱۷، در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در ایران نیز طبق برنامه‌ریزی‌های سالانه پاویون ایران را در این نمایشگاه برپا خواهد کرد و از ۹ شرکت ایرانی برای حضور در این نمایشگاه حمایت می‌کند.

بنیاد ملی بازی های رایانه ای/206

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • توانمندی صنعت قم برای تولید انواع کفش در نمایشگاه اکسپو به نمایش درآمد
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود