Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازی رایانه‌ای جی‌تی‌ای با پشت سر گذاشتن رقیبان توانست عنوان‌ پرفروش‌ترین بازی رایانه‌ای در دنیا را به نام خود ثبت کند.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بازی رایانه‌ای جی‌تی‌ای از سال 2009 میلادی همواره ازجمله پرفروش‌ترین بازی‌های رایانه‌ای در کشورهای مختلف دنیا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این بازی توانسته است با پشت سر گذاشتن «ندای وظیفه» بار دیگر صدر جدول فروش بازی‌های پرفروش جهان را از آن خود کند.

آخرین آمار منتشرشده از میزان فروش انواع بازی‌های رایانه‌ای برای دستگاه‌های مختلف و به‌خصوص کنسول بازی پلی‌استیشن در جهان نشان می‌دهد بازی جی‌تی‌ای توانسته است با فروش چشمگیر در ماه گذشته رقیب سرسخت خود یعنی سری ندای وظیفه (Call of Duty) را پشت سر بگذارد.

گروه بازی‌سازی NPD(سازنده مجموعه بازی‌های GTA) از سال 2009 تا سال 2019 یعنی به مدت به دهه، توانست با موفقیت درفروش جی‌تی‌ای خود را به‌عنوان شماره 1 جدول پرفروش‌ها در صنعت بازی‌های رایانه‌ای معرفی کند. در ماه‌های پایانی سال 2019 عاشقان دنیای گیم در کشورهای مختلف گرایشی گسترده به سمت بازی رایانه‌ای Call of Duty پیدا کردند و همین موضوع سبب شد این بازی را در مدت چند ماه پرفروش‌ترین بازی برای همه دستگاه‌های گیم باشد.

اما این موفقیت برای سازندگان بازی رایانه‌ای ندای وظیفه دیری نپایید و جی‌تی‌ای با سرعتی شگفت‌انگیز بار دیگر سلطه خود بر بازارهای بازی را نشان داد و به پرفروش‌ترین بازی رایانه‌ای تبدیل شد. البته فاصله فروش GTA با مجموعه بازی‌های Call of Duty زیاد نیست و هرلحظه ممکن است تغییراتی در جایگاه‌های بالای جدول ایجاد شود.

طبق فهرست منتشرشده از پرفروش‌ترین بازی‌های رایانه‌ای که شامل 20 عنوان است؛ 10 عنوان بازی به مجموعه بازی‌های Call of Duty تعلق دارند. قطعاً این آمار موفقیتی بزرگ برای شرکت سازنده این بازی محسوب می‌شود. پلی‌استیشن 4 در حال حاضر بیشترین میزان کاربر را در میان همه کنسول‌های بازی دارد و همین موضوع سبب شده است شرکت‌های بازی‌سازی، برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای جذب هرچه بیشتر کاربران این دستگاه انجام دهند.

در ادامه جدیدترین فهرست منتشرشده از بازی‌های رایانه‌ای پرفروش را مشاهده می‌کنید:

1.Grand Theft Auto V
2. Call of Duty: Black Ops
3. Call of Duty: Black Ops II
4. Call Of Duty: Modern Warfare 3
5. Call of Duty: Black Ops III
6. Call Of Duty: Ghosts
7. Red Dead Redemption II
8. Call of Duty: WWII
9. Call of Duty: Black Ops IIII
10. Minecraft
11. Call of Duty: Advanced Warfare
12. Call of Duty: Modern Warfare 2019
13. Elder Scrolls V: Skyrim
14. Mario Kart 8
15. Call of Duty: Infinite Warfare
16. Battlefield 1
17. Battlefield 4
18. Destiny
19. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
20. Star Wars Battlefront 2015

انتهای پیام/4144/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: بازی رایانه ای صنعت بازی سازی پرفروش ترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۹۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ همه ما کم‌وبیش از خطرات بارگیری (دانلود) فایل‌های ناشناخته در اینترنت آگاه هستیم. اما خوب است بدانیم که بارگذاری (آپلود) فایل‌ها نیز می‌تواند منجر به مشکل شود. هنگام به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت آنلاین مراقب باشید، زیرا ممکن است به رایانه شما آسیب برساند یا اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد.

مرورگر‌های وب امروزی بسیار قدرتمندتر از نسل‌های قبلی مرورگر‌ها هستند. آنها می‌توانند داده‌ها را هم در مرورگر و هم در محل ذخیره فایل در رایانه دستکاری کنند. قابلیت‌های مختلف در اینترنت و رایانه مانند ارسال و دریافت ایمیل، گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم در عین آسان کردن کار‌ها برای کاربران، متأسفانه راه سوءاستفاده هکر‌ها از مرورگر‌ها را نیز هموار کرده است تا با فریب کاربران از طریق باج‌افزار‌ها وارد فایل‌های شما شوند و آنها را قفل کنند. چنین اتفاقی به سادگی و در زمانی که سرگرم کار‌های معمول و آنلاین هستید می‌افتد.

نویسنده مقاله حاضر می‌گوید: «من یک دانشمند کامپیوتر هستم که در مورد امنیت سایبری مطالعه می‌کنم. من و همکارانم نشان داده‌ایم که چگونه هکر‌ها می‌توانند از طریق رابط برنامه‌نویسی به فایل‌های رایانه شما دسترسی پیدا کنند و به کمک برنامه‌های کاربردی وب در مرورگر‌های مدرن به فایل‌های سیستم شما برسند. این تهدید بیشتر متوجه مرورگر‌های گوگل کروم و مایکروسافت ِاج (Microsoft Edge) است و در مورد مرورگر‌های سافاری (برای اپل) یا موزیلا فایرفاکس صدق نمی‌کند. ۶۵ درصد از استفادۀ مرورگر‌ها به کروم اختصاص دارد و اِج نیز سهم ۵ درصدی دارد. تا آنجا که من می‌دانم، تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده هکر‌ها از این دو مرورگر ثبت نشده است.»

باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟

مرورگر‌های امروزی هر کدام تقریباً یک سیستم عامل هستند. آنها می‌توانند برنامه‌های نرم افزاری را اجرا کنند و فایل‌ها را رمزگذاری کنند. این قابلیت‌ها، همراه با دسترسی مرورگر به فایل‌های رایانه میزبان (از جمله فایل‌های موجود در فضای ابری، پوشه‌های مشترک و درایو‌های خارجی) از طریق دسترسی به فایل سیستم (File System Access API) فرصت جدیدی را برای باج‌افزار ایجاد می‌کند.

تصور کنید می‌خواهید عکس‌ها را روی یک ابزار آنلاین به صورت رایگان ویرایش کنید. هنگامی که عکس‌ها را برای ویرایش آپلود می‌کنید، هر هکری که ابزار ویرایش را کنترل می‌کند می‌تواند از طریق مرورگر به فایل‌های موجود در رایانه شما دسترسی داشته باشد. هکر‌ها به پوشه‌ای که از آن آپلود می‌کنید و همه زیرپوشه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند. سپس هکر‌ها می‌توانند فایل‌های موجود در سیستم فایل شما را رمزگذاری و قفل کنند و برای رمزگشایی و باز کردن آنها باج بگیرند.

باج افزار یک مشکل رو به رشد است. در سال ۲۰۲۳، سازمان‌ها بیش از ۱.۱ میلیارد دلار باج به نرم‌افزار‌های مهاجمان پرداخت کردند و در هر ثانیه ۱۹ حمله باج افزاری سازمان‌ها را هدف قرار دادند. افراد و سازمان‌ها، شرکت‌های بزرگ و جهانی، بانک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات ابری، اپراتورها، سرویس‌های نظارت بر تهدید، تولیدکنندگان تراشه، دولت‌ها، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های بیمه، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی ادارات پلیس در رده قربانیان حملات باج‌افزاری هستند. امروزه باج‌افزار، رقابت تسلیحاتی شماره یک بین هکر‌ها و متخصصان امنیتی است. باج‌افزار‌های سنتی پس از اینکه هکر‌ها شما را فریب دادند تا آن را دانلود کنید، روی رایانه شما اجرا می‌شود.

دفاع جدید برای تهدید جدید

محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا با همکاری گوگل نوع جدیدی از باج افزار را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند رایانه شما را از طریق مرورگر‌های وب آلوده کند. شناسایی این نوع باج‌افزار بسیار دشوار است و می‌تواند فایل‌های شما را رمزگذاری کند و تا زمانی که باج را پرداخت نکنید، آنها را غیرقابل دسترس می‌کند.  این باج‌افزار RøB نامیده دارد و در مرورگر اجرا می‌شود و معمولاً آنتی‌ویروس‌های سنتی نمی‌توانند آن را شناسایی کنند.

برای مقابله با این تهدید جدید، محققان سه رویکرد دفاعی را برای محافظت از رایانه پیشنهاد کرده‌اند روش اول برنامه وب را به‌طور موقت متوقف می‌کند تا فایل‌های رمزگذاری شده را شناسایی کند. رویکرد دوم، فعالیت برنامه‌های وب در رایانه را برای شناسایی الگو‌های باج افزارمانند رصد می‌کند. رویکرد سوم به کاربران در مورد خطرات اجازه دسترسی و ورود برنامه‌های کاربردی وب به فایل سیستم هشدار می‌دهد.

اگر می‌خواهید از رایانه خود محافظت کنید در مورد محل آپلود یا ذخیره فایل‌ها بیشتر احتیاط کنید. هکر‌ها می‌توانند از آپلود‌های شما برای دسترسی به رایانه شما استفاده کنند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید.

 این گزارش از پایگاه اینترنتی دِ کانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • پرسپولیس - سپاهان؛ آدرس دقیق انگیزه
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • کیس رایانه مینیاتوری + فیلم
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • رسمی؛ دارمشتات به بوندسلیگای 2 سقوط کرد
  • منچسترسیتی برد و به تعقیب آرسنال ادامه داد
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • مسی دبل کرد، میامی صدرنشین شد